Flexibel vervoer als freelancer

Als freelancer ben je vaak onderweg. Het is dan belangrijk om te beschikken over flexibel vervoer. Maar hoe regel je dat? In dit artikel geven we je tips en advies voor het vinden van flexibel vervoer als freelancer.

1 Maak gebruik van shortlease

Een goede oplossing voor flexibel vervoer is het gebruik maken van een short lease auto. Door gebruik te maken van deze dienst kun je gemakkelijk een auto tot je beschikking hebben wanneer je deze nodig hebt. Dit kan zowel voor korte als lange ritten. Shortlease is geschikt voor zowel de zakelijke rijder, als voor particulieren.

2 Kies voor een abonnement bij een OV-bedrijf

Als freelancer kun je er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten bij een OV-bedrijf, zoals NS of Arriva. Hiermee heb je altijd toegang tot het openbaar vervoer en kun je gemakkelijk reizen naar verschillende locaties.

3 Schaf een fiets aan

Een andere optie is om een fiets aan te schaffen. Hiermee ben je snel en flexibel onderweg en hoef je geen rekening te houden met dienstregelingen of openingstijden van verhuurbedrijven.

4 Combineer verschillende vormen van vervoer

Tot slot kun je er ook voor kiezen om verschillende vormen van vervoer te combineren. Bijvoorbeeld door eerst met de trein te gaan en vervolgens verder te reizen met een deelauto of fiets.
Kortom, als freelancer zijn er verschillende mogelijkheden voor flexibel vervoer. Door gebruik te maken van deelauto’s, een abonnement bij een OV-bedrijf af te sluiten, een fiets aan te schaffen of verschillende vormen van vervoer te combineren kun je gemakkelijk en efficiĆ«nt onderweg zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *